2024. szeptember 10., kedd

Vonzó külső egyszerűen.

 



Időt és pénzt spórolni,újrahasznosítani,tartósabbá tenni az eredményt: a szépségápolásban mindig jól jön egy - egy hasznos tanács,a napi rutint megkönnyítendő.


Az illatok;


Mielőtt magára fújná a kedvenc parfümjét,simítsa végig egy semleges aromájú ajakbalzsammal a nyak és a csukló bőrét.Mindehhez akár kókuszzsírt is használhat.Az olaj megköti az illatanyagokat,így a parfüm tartósabb lesz.


- Turbán,de miből?

A vizes tincsek köré tekert frotírtörölköző jó ötletnek tűnhet a száradás felgyorsítására,ám miután az anyag megszívja magát vízzel,pont,hogy nedvesen tartja a hajat.Ráadásul roncsolhatja is a nedvesen érzékenyebb hajszálak felületét,és törést okozhat.A mikroszálas törölközők kíméletesebbek,és több vizet képesek felvenni,de ezekkel is érdemes inkább csak felitatni a vizet,majd a hajszárítást választani.


- Vonzó alapok:

Az élénk,illetve sötét színű rúzsok csak akkor mutatnak jól az ajkakon,ha azok puhák,és selymesek.Sminkelés előtt törölje át többször a száját arctörlő kendővel,hogy a leváló bőrdarabkákat eltávolítsa,majd mártson hidratálókrémbe egy sminklemosó vattakorongot,és néhányszor húzza végig az ajkán.Utána már jöhet a rúzs.


- Minden cseppjét;

Ön is próbálta már a fátyolmaszkot? Ezek a készítmények mindenféle bőrnek való földi jóval át vannak itatva - a folyadékból pedig mindig marad a csomagolás alján.Ne dobja ki tehát autómatikusan a tasakot,hanem zárja vissza a tetejét,és használja fel másnap vagy harmadnap a bőrápoló elegyet úgy,mint egy krémet vagy szérumot.


- Szolárium helyett:

Túl sötét az otthoni alapozója,vagy nem szereti a textúráját? Adjon belőle egy keveset a kedvenc nappali hidratálókréméhez,és használja  a BB - krémhez hasonlóan! Ha a szoknyát szeretne viselni nejlonharisnya nélkül,de túl fehérnek találja a lábait,a testápolóját is megszínezheti alapozóval.Így szép,nap barnította színt varázsolhat magának,amit aztán fürdéskor egyszerűen lemoshat.


Erős,ápolt pillák:

A szempillaspirál kiürült és alaposan elmosott tubusába töltsön ricinus olajat,amit a kefével esténként felvihet a pillákra és a szemöldökre.Készíthet saját keveréket is 1/4 rész ricinus olajból, 1/4 rész Aloe vera léből,és  1/2 rész E- vitaminból ( a gyógyszertári kapszulát fel kell vágni ) is,ezzel szintén látványos eredményt érhet el.


 - Színezze újra!

Kedvére változtathatja a rúzsa színét,ha gyöngyházas vagy metálos,például bézs,lila vagy rózsaszín szemhéjfestékeiből újjbeggyel felvisz rá egy vékony réteget.Ráadásul a púdernek köszönhetően tartósabb is lesz a  kozmetikum.


- Fókusz a töveken:

Tudta,hogy a vörös hajúak hajszálai a leg vastagabbak,a szőkéké pedig a leg vékonyabbak, ugyan akkor nekik van a legtöbb? A volumen növelés bármely hajszín esetében lehetséges úgy,hogy hajhabot vagy hajtőemelő spray - t dolgoz a tincsekbe , majd szárításkor először a hajtőre koncentrál,és teljesen megszárítja azt.Vékony szálú hajnál alacsonyabb hőmérséklet javasolt!


- Ne adjon esélyt!

Az edzés közbeni izzadás miatt sajnos pattanások jelenhetnek meg a bőrön.Ezt elkerülendő soha ne tornázzon és fusson sminkben,sőt,mozgás előtt törölje át az arcát szalicil savat tartalmazó tonikkal.E hatóanyag megtisztítja a pórusokat,és nem engedi,hogy a faggyú feltorlódjon,majd az adott terület begyulladjon.


- Minden egyben:

Jó,ha kéznél van egy mindentudó kozmetikum;egy olyan stift,amit szemhélyfestékkén,pirosítóként és rúzsként egyaránt aékalmazhat.Napközben bármikor korrigálhatja vele a  sminkjét,de reggel is jól jöhet,ha mindössze ezt kell előkapni a neszesszerből.


      https://hu.avon-brochure.com/c05_hu_2024/?rep_id=rep2920277891792&page=1&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2rMRwXGVq5_ugmZXNc6XqZD8otm6QgU-so8r3TdfaH9xbUT1mJp8h7mQE_aem_AbVF1EXfm2clUkASxP4-8usheG1u-FXy8_dp4wzEz9SrkttQ3CHbFcxG1o4JU8Kr9q8XMaMNim4pPd7E6rjX9WJo


Forrás: Fanny 2020.01.02.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése