2020. május 17., vasárnap

ŐSZ HAJSZÁLAK? NE ESS KÉTSÉGBE! - A SZÜRKE AZ ÚJ ŐRÜLET

ŐSZ HAJSZÁLAK? NE ESS KÉTSÉGBE! - A SZÜRKE AZ ÚJ ŐRÜLET

Mióta világ a világ, igyekszünk tincseinket a lehető legjobb fényben, és a lehető legjobb színben feltüntetni, szó szerint. Manapság nem ragaszkodik mindenki ahhoz, hogy az eredetitől teljesen eltérő hajszínt viseljen. Végülis, a szürke is egy szín, és nem is olyan unalmas.


Ősz haj
Sőt, szürke tincseknek is megvan a maguk előnye!
  • Hangsúlyosabb szemek! Tudtad, hogy az ősz hajszín mellett sokkal élénkebbnek tűnik a szemek színe?
  • Szürke tincsek=érettebb kor! Míg az első ősz hajszálaktól inkább megriadunk, hiszen az idő gyors múlását, esetleg az öregedést jelezhetik, addig a szürke hajzuhataggal már sokkal magabiztosabbak lehetünk, hiszen érett korunkra lehet bizonyíték.
  • A szürke tincsek reneszánszukat élik! Vagyis míg korábban takargatni szerettük volna őket, manapság büszkén viselhetjük azt, vagy annak bármely árnyalatát.:-)

  • Csak a frizuraválasztással kell törődnöd! Időt és energiát spórolhatsz meg, ha a természetes árnyalat mellett voksolsz, hiszen csupán a frizuraválasztásra kell koncentrálnod, és az üzletben is csak ennek elkészültét kell kivárnod.
  • A szürke az már majdnem szőke! Ha mindig is kacérkodtál a szőke hajszínnel, csupán néhány árnyalat választ el ettől a színtől!:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése