2018. március 30., péntek

Helló napsütés!                    Helló napsütés!


Szinte simogatja az arcunkat a tavaszi napfény,de nem árt odafigyelni a megfelelő védelemre,hogy a bőrünk igazán tündököljön!
Tavaszi veszélyek.
Egyre  több időt töltünk a friss levegőn,de ilyenkor hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról,hogy a tavaszi UV-sugárzás ugyanolyan káros hatással lehet a bőrünkre,mintha csak nyáron feküdnénk ki a tűző napra.
Éppen ezért ilyenkor is oda kell figyelnünk a megfelelő fényvédelemre és arra,hogy bőrünk még fokozottabb odafigyelést igényel.Hiszen a napsugárzás a ráncok mellett hozzájárul például  tág pórusok,napfoltok,májfoltok kialakulásához is.
Fő a fokozatosság!
Tavasszal a legfontosabb alapszabály,hogy fokozatosan szoktassuk hozzá a bőrünket a napsütéshez.
Akiknek nagyon világos a bőrük,először legfeljebb 10 percet töltsenek a tűző napon,és akkor is minimum 30 faktoros napvédőt használjanak.Majd napról napra 5 percekkel lehet növelni ezt az időt.Ha valakinek kicsit sötétebb a bőre,elég,ha 20-as faktorszámú terméket vet be,és körülbelül 15-20 percet napozik.Ha a bőrünk még nem szokott hozzá a napsütéshez,és nem óvjuk eléggé,akár már fél óra alatt is leéghetünk,és ha a bőrsejtek napégés miatt károsodnak,az nem visszafordítható folyamat.Ráadásul az ártalmas sugárzások hatása összeadódik,így minden leégés növeli a bőrrák kialakulásának a kockázatát.

Bőröregedés ellen.A bőrünkön nem csak az idő múlása miatt jelennek meg a ráncok,és kezd veszíteni a rugalmasságából,hanem a napfény is nagyban befolyásolja az állapotát.Elsőre nagyon meglepő az arány,de 90 százalékban a napsugárzás,pontosabban a káros UVA-és UVB-sugárzás felelős a vonások megváltozásáért.Éppen ezért érdemes olyan speciális krémeket használni,amelyek nemcsak fényvédőt tartalmaz,hanem egyszerre veszik fel a harcot a bőr idő előtti öregedésével.

Vízálló, bőröregedést késleltető, napvédő arckrém SPF 50
Az AVON Vízálló, bőröregedést késlteltető, napvédő arckrém 50-es fényvédő faktorral óvja és hidratálja a bőrt.
JELLEMZŐI:
 • segít lelassítani a bőröregedés folyamatát, melyet a napozás okoz
HASZNÁLATA:15 perccel napozás előtt bőségesen és egyenletesen vidd fel bőrödre. Gyakran ismételd használatát, különösen fürdőzés, törölközés és izzadás után!

Smink védelem.Még a sminkünkkel is tehetünk azért,hogy megvédjük a bőrünket a káros sugárzástól!Szerencsére egyre több olyan termék létezik,amelyik fényvédőt tartalmaz,főleg korrektorok,alapozók.Ugyan ezekből nem használunk annyit az arcunkon,hogy önmagában megvédjen minket,ha túl erős a napsütés,így mindenképpen használjunk speciálisan arcra való napvédőket.De legalább fokozzuk a hatást,hiszen ezek a sminkek legalább 20-as,30-as faktort tartalmaznak.A könnyű állagú BB krém mattít, revitalizál és segít elfedni a bőrhibákat - mindezt akár egy lépésben.
JELLEMZŐI:
 • mattítja és revitalizálja a bőrt
 • elfedi a bőrhibákat
 • nem nehezíti el a bőrt
HASZNÁLATA:
Ujjbegyeid segítségével oszlasd el az arcbőrödön.


Extra hidratálás.A fokozott napsütés miatt a bőrünk könnyebben kiszáradhat,így mindenképpen szüksége van a megfelelő hidratálásra.Még a nappali krémből is válasszunk olyat,amelyik fényvédőt tartalmaz,hogy mindenképp megóvjuk az arcunkat a káros sugárzástól.De arra ügyeljünk,hogy ezek semmiképp sem váltják ki az ilyenkor szükséges napvédőket.


Anew Hydro-Advance hidratáló nappali krém SPF 15
Fedezd fel az intenzíven hidratált bőr titkát az AVON Anew Hydro-Advance hidratáló nappali krémmel!
JELLEMZŐI:
 • életkortól függetlenül használható
 • 15-ös fényvédőfaktorral védi a bőrt
 • Hydra-Power technológiával, mely nedvességmegtartó molekuláival a bőrbe jutva segít, hogy a bőrsejtek nedvességszintje az optimális szinten legyen, így a hidratáló hatás akár 5 napon át tarthat*
 • a bőr nedvességszintje azonnal akár a duplájára nőhet**, és ilyen magas szinten maradhat akár 5 napon át
 • a bőr nedvességrétege megerősödik a külső tényezőkkel szemben
 • bőr szárazságának jelei enyhülhetnek, a bőr újra visszanyerheti komfortérzetét és természetes ragyogását
Csalóka napfény.Ha már most napsütötte arcszínre vágyunk,nem kell feltétlenül órákat töltenünk a szabadban,hanem akár sminkkel is elérhetjük ugyanezt a hatást.A különböző barnítókon kívül nagyon népszerűek a bronzosítók és a barnító gyöngyök is,így érdemes őket már most bevetni.
Nap csókolta szín.A bronzosítók felvitelének az a titka,hogy az arcunknak azokra a pontjaira vigyünk fel belőle,amit egyébként is megsütne a nap.Vagyis az arc almácskáira,az orrnyergünkre,homlokunkra,állunkra.De egy keveset tehetünk belőle a szemhéj felső részére is,hogy harmonikus legyen az összhatás.Ha nagy fejű ecsettel dolgozunk,akkor natúrabb hatást érhetünk el,de akár az arc kontúrozására is alkalmas a bronzosító.


AVON LUXE BRONZOSÍTÓ PALETTA


TERMÉKLEÍRÁS

3 az 1-ben highlighter, pirosító és bronzosító ámbrakivonattal és argánolajjal.
 • elegáns, tükrös kompakt
 • ámbrakonattal és argánolajjal
 • melegséget és ragyogó külsőt ad minden bőrtónusnak
 • segít kihangsúlyozni az arcvonásokat

Guruló ragyogás.Amennyiben nemcsak enyhe napsütötte színre vágyunk,hanem arra is,hogy arcunk igazán tündöklővé váljon,akkor a barnító gyöngyökre szavazzunk.Az aprócska gyöngyök ugyanis fényvisszaverő pigmenteket tartalmaznak,emiatt ragyogóvá varázsolják a bőrt.Ráadásul világos,közepes és sötétebb tónusú golyócskák is lapulnak a tégelyekben,és amikor az ecsettel végig símítjuk őket,minden színből felveszünk,emiatt természetesebb hatású lesz a sminkünk is.
AVON GLOW BARNÍTÓ GYÖNGYÖKTERMÉKLEÍRÁS

Púderes gyöngyök meleg, tündöklő színekben. Friss és üde színt adnak a fakó és fáradt bőrnek.
3 árnyalatban kapható


Forrás: Meglepetés 2016.Április 28. .XXI évfolyam,17.szám.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése