2019. november 28., csütörtök

Wellness Okosan.


          Wellness Okosan.


Kerüld el a felfázást és a bakteriális hüvelyfertőzést!

Szaunában:
Szaunázáshoz nem ideális viselet a műszálas fürdőruha,hiszen így az intim terület könnyen belefülledhet.Használj természetes alapanyagú szaunalepedőt,ami megvéd a mások által ,,ottfelejtett" bacictól is,amelyek a hüvelybe vagy a húgycsőbe kerülve fertőzést okozhatnak.
Két csobbanás közt:
Ügyelj  rá,hogy a vizes fürdőruhádat minél előbb cseréld le szárazra,azaz semmikképp ne ücsörögj nedves textilben se a medence partján,se a kávézóban hosszabb ideig!.A nyirkos környezet ugyanis kedvez a  szinte mindig lesben álló kórokozóknak,különösen az intim területen.
Zuhanyzóban:
Szigorúan csak a saját törölköződet használd!.Minden alkalommal tiszta frissen mosott textil legyen nálad,így a legkisebb a valószínűsége,hogy a fürdőlepedőd baktériumok tanyájává váljon,így még hatékonyabban védheted ki mind a hüvelyfertőzést,mind a hólyaghurutot.
Mosdóhasználat:
Ne csak WC- használat után,hanem előtte is moss kezet!.Soha ne ülj közvetlenül az ülőkére.Használj saját toalettpapírt,mert a nyílvános illemhelyeken szabadon lengedező WC-papíron hemzseghetnek a kórokozók.Ügyelj arra is,hogy odalent mindig elölről hátrafelé töröld magadat!

Forrás: Meglepetés XXIV. évfolyam,45.szám;2019.November 7.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése