2017. május 19., péntek

Túrókrém őszibarackkal és eperrel.



                                            Túrókrém Őszibarackkal és Eperrel.





túrókrém őszibarackkal és eperrel
Hozzávalók: 1 kis csomag túró (25 dkg), 1 csomag vaníliás cukor, 10 dkg porcukor, 1 narancs reszelt héja, 1 citrom reszelt héja, 2 dl tejszín, 1 doboz őszibarack befőtt, néhány szem eper (lehet fagyasztott is), 4 db üvegpohár a tálaláshoz.
A tejszínt 2 evőkanál porcukorral habosra verjük. A túrót a maradék cukorral és a vaníliás cukorral, valamint a reszelt narancs- és citromhéjjal csomómentesre dolgozzuk, majd a tejszín felével összekeverjük. A barackot felszeleteljük és a túrókrémmel, illetve az eperrel az üvegpoharakba rétegezzük. A maradék tejszínnel, esetleg ízlés szerint csokoládéöntettel, karamellával, más gyümölcsökkel díszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése