2017. szeptember 29., péntek

Leg frissebb információk-,teendők/Bónusz Világ.


LEGFRISSEBB INFORMÁCIÓK , TEENDŐK !!!


- Mikor kezdődik el a program forgalmat is hozó része? 
Mindenképpen most következő októberben (közepe felé)elfogjuk indítani a Plázát. Sőt, holnap ha sikerül és nem lesz hiba, akkor átadjuk az ígért webes kínálati pénzszerző weblapot is. 

Október közepére a 2-es számú program csapata is nagyrészt meglesz.

Rövid leírás arról, hogy mi is a feladat :

1. - A bonuszvilag.hu/tagszámod - ajánló linkeddel toborozzál 5-10 városi pozícióst (elég lehet az 5 is, ha az 5 városi is hoz 2-2 városit személyenként) és ha ezzel megvagy, akkor az 1-es számú ("Egyszeri feladat" a neve) feladatod első részét már teljesítetted is.

2. - Következő feladatod ("Egyszeri feladat"-od második része) majd az lesz, hogy amikor indítjuk a nyereményjátékkal egybekötött hirdetői toborzást, akkor hozzál minél több ingyenes apróhirdető feladót, akik még nyerhetnek is ezért.

Ha biztosra akarsz menni, akkor majd a  rokonaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek szólj, hogy adjanak fel minél több ingyenes apróhirdetést a te ApróHirdető oldaladon keresztül. 
Azért többet, mert az is növeli a hirdetések számát. Nézzenek szét (Te is) a padláson, pincébe, ruhásszekrényben stb.. és tegyék pénzzé azt, amit már majdnem kidobnak, vagy nem használnak. 

Végül pedig , ha a fenti 2 tennivalóval megvagy (amely amúgy az "Egyszeri feladat" két része) , - akkor utána már hátradőlhetsz, mert a munka rád eső részét, amelyet évente egyszer kell megtenni, elvégezted és innentől kezdve már jár neked a több száz fős csapattárs tőlünk, és a garantált jövedelem mindkét iparágból:
- Reklámbevételből
- Pláza bevételből 

A héten még egy levél biztosan lesz, amelyben átveheted a már bevételt hozó , ígért weboldaladat.


MINDANNYIUNKNAK  SOK  SIKERT  KÍVÁNOK !!! 

Üdvözlettel Ica.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése