2017. október 19., csütörtök

Újabb segítség/javaslat a bónusz világhoz.


                                      Újabb segítség/javaslat a bónusz világhoz.


1. - Itt tudod átvenni a saját weblapkínálati oldaladat ingyenesen:
http://regisztracio.weblapkinalata.hu/regisztracio  

2. - ApróHirdető partnerprogram.  

Ezzel az oldallal még egy plusz jövedelmed lehet , de ennek van egy jelképes összegű díja , mely most csak bruttó 3650 Ft/év. 
Az árban benne van az aldomain és tárhely díja is.Válasszon az alábbi 3 ApróHirdető oldal típus közül:
- Megyeszékhely Város ApróHirdető oldalak>>Nyeremény & Weblapkínálata Oldalak Megrendelése !!! 

Mindkettőnél a link megnyitása után , a lap aljára kell görgetni , - "domain" nevet választani és utána értelem szerűen kitölteni a többi részt , ahogy kéri !!! 

1. - Aki szeretne ezzel dolgozni (a saját apróhirdetődet is lehet használni reklámozásra, hirdetésre, ha átvetted), itt tud kérni magának egy saját névre ellátott nyereményjáték weboldalt: 
http://regisztracio.nyeremenyjateka.hu/regisztracio 


2. - Itt tudod átvenni a saját weblapkínálati oldaladat ingyenesen: 
http://regisztracio.weblapkinalata.hu/regisztracio 
BÓNUSZVILÁG - ÚJ FONTOS INFÓ !!! 

Tehát tovább és minél több helyen kell hirdetnünk az oldalainkat , hogy sokan hirdethessenek rajtuk , vagy weblapot tudjanak vásárolni . 
A többi oldalt is megkapjuk még / PlázaShop és még más ... , hamarosan elkészülnek . 


Az egy hónap alatt képződött bevételeinket a webirodánkban fogjuk mindig látni , a hónap zárása után . 
Minden hónap végén lesznek a zárások , és a következő hónap közepe - vége fele lesznek a kifizetések . 

Vállalkozóit nem kell kiváltani !!! 

Hogyan kapjuk meg a jövedelmünket : 

Megbízási Szerződéssel és teljesítési igazolással ( ezeket Ők adják !!! ) lehet majd fölvenni . 
A járulékokat és adókat Ők vonják le kifizetés előtt , tehát mi már a nettó összeget kapjuk meg 


NAGYON FONTOS !!!!!!!! 

EBBŐL A MEGERŐSÍTÉSBŐL FOGJA TUDNI A KÖZPONT , HOGY KIRE SZÁMÍTHAT , - KI VESZI KOMOLYAN EZT A LEHETŐSÉGET !!! - ÉS KINEK VAN IGAZÁN SZÜKSÉGE PÉNZRE !!! 

KÉREK MINDENKIT , HOGY A KÉRT MÓDON ERŐSÍTSE MEG A KÖZPONT FELÉ A " VÁROSI POZÍCIÓJÁT " !!! - ÉS JELEZZE EZT NEKEM IS VISSZA , HOGY TUDJAM , HOGY KIK MARADNAK A CSAPATOM TAGJAI !!! 

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM MINDENKINEK !!! 

TEHÁT A KÖRLEVÉL : 

Kedves Városi Felső Pozíciósok ! 

Továbbítom számodra a központ fontos körlevelét, hogy biztosan megkapd, mert különben garantált bevételtől eshetsz el. 

Íme a központ levele: 
----------------------------------------------------- 

Több fontos témában írunk most Neked. 

1. Elsőnek arról, hogy: 
A Városi Felső Pozíciós jelentkezés első köre lezárult a mai nappal. 

Pár napon belül új feltételekkel lehet VárosiPozícióssá válni több szinten át. 
Ez annyit jelent, hogy többet kell majd teljesíteniük, mint ami Neked kellett és kell megtenned ahhoz, hogy Városi FelsőPozíciós legyél, illetve maradjál. 

Erről a VárosiPozíciós programról itt olvashattál: 


2. Holnap este várhatóan elindul végre a rendszeres bevételt hozó InternetesPláza is, ahol hasonló módon lehet saját Plázád és akik azon keresztül vásárolnak bekerülnek ide a rendszerbe. 

Erről külön levélben értesítünk. 

3. Lesz innentől kezdve egy kommunikációs felépítés. 

Tapasztaljuk, hogy elég sokan vagy nem olvassák el a körleveleket, vagy nem kapják meg. A sajnálatos az, hogy aki nem kapja meg, nem érdeklődik iránta és nem tette meg azt a pár lépést, amitől megkapná a leveleket. Gondolunk itt arra, hogy a címtárba felvenné e-mail címeinket, megkapná biztosan a körleveleket. 

Sajnos a mi tömeges körlevélküldésünket az e-mail szolgáltatók érzékelik és van olyan is, amely le is tiltja mert azt hiszi, hogy spam (ekkor nem kapja meg a tag a körlevelünket). Nálatok nem annyira rossz a helyzet, de 10-30% így is rendszeresen nem olvassa el. Aki nem olvassa el, az ugye nem is tud az új dolgokról, feladatokról. Ugye aki nem tesz a közösért, az evidens, hogy akkor nem jár neki jövedelem. 

Ezen fog segíteni az, hogy ha minden csoporton belül 10-20 főnek lesz egy felette lévő kommunikációs segítője. 

Az lesz a feladatuk a kommunikációs segítőknek, hogy a heti körleveleket a saját fiókból továbbítják egyenként. Akinek továbbítva lesz a körlevél, azoknak pedig feladatuk lesz, hogy visszajeleznek, hogy: "Köszönöm megkaptam és el is olvastam. Kérdésem van (és akkor leírja), vagy nincs kérdésem." 

Ha valaki nem ért vagy nem tud valamit, ne mindig a központot kérdezze (gyakori kérdéseket is olvassa néha vagy segítőjét is kérdezheti), mert akkor más fontos munka/tevékenység elől megy el az energia és idő, mert az pénz veszteség lehet a nyereség kárára. 

A központtal így csak kb. 10-20 megyei FelsőPozíciós tartaná a kapcsolatot. 

Itt jegyezzük meg, hogy amikor kapunk kérdéseket, nem írjátok meg a weboldal címét. Mi nem tudjuk kitalálni, hogy melyik weboldalra kérdeztek rá. Külön idő és energia megy el, ha vissza kell kérdezni, hogy mégis mire gondol vagy melyik oldalról van szó és közben 1 nap eltelik.
Előfordul, hogy ezt a kérdést kapjuk: Se köszönés, se pá, hanem: 
"Nem tudok belépni a weboldalra". 

Azt kérjük, hogy erre mindig figyeljetek akkor is, ha ezen túl majd a kommunikációs segítőnek teszitek fel a kérdést. 

Ez az új kommunikációs felépítés segíteni fog az információ áramlásában. 

4. Most pedig arra kérünk, hogy látogass el az alábbi oldalra és az ott leírtak elolvasása után töltsd ki az űrlapot azzal, amivel a rendszerben szerepelsz és erősítsd meg azt, hogy Te városi Pozíciós vagy! 

Aki nem tölti ki és nem rendelkezik város névvel ellátott saját ApróHirdetővel, nem számít városi Felső Pozíciósnak és nem is részesül a program adta előnyökből, garantált jövedelemből. 

http://www.varosipozicio.w24.hu 

Holnap esti/éjszakai körlevelünkig, amelyben a Plázát adjuk át, kívánunk szép napot! 

Üdvözlettel: Kovács Richárd és Miklós 


A Plázás Körlevél 

Bár sokat csúszott és még lesz rajta fejlesztés, szépítés miközben a kínálat folyamatosan fog bővülni termékekkel és szolgáltatásokkal, de végre elindítjuk az első Internetes Plázát a programban. Amely FŐ Pláza másolatát aztán Ti is átvehetitek saját Plázaként a nevetekre. 
www.kinalata.hu 

Szolgáltatások igazából majd januártól fognak jobban bekerülni, mert most a Karácsony és egyéb beindítási munkák miatt nem jut még akkora fókusz rá. A szolgáltatók többsége is most el van foglalva a saját karácsonyi felkészülésével stb. Januárban amikor pedig nyugisabb minden nyitottabbak lesznek arra, hogy a kínálatukkal megjelenjenek a mi Kínálatunkban is. 

Januárban szeretnénk majd minél szélesebb szolgáltatói kört bevonni, mint például helyi szakik, helyi zöldségüzletek, közértek, hentesek, éttermek, szépségszalonok, oktatási stúdiók stb.. 

Közben a Plázára visszatérve még folyamatban van egy nem postai futárszolgálattal való megállapodás, hogy olcsóbb lehessen a szállítás ország több részébe. 

Plusz egy játéknagykereskedéstől várjuk a visszajelzést. Aztán lesz több játék, társasjáték stb a kínálatban. 


Mai naptól elindítunk egy bevezető elő akciót, amely több szempontból is fontos. 

Egyrészt, mielőtt a nagy közönség elkezd nálunk vásárolni, legyen bemelegítve a logisztikai ügymenet: rendelés feldolgozás, csomagolás, csomag feladás stb.. 

Másrészt pedig ez egy rövid akció azért, hogy minél előbb legyenek pozitív bizalomerősítő példáink arról, hogy nálunk ilyen értékes ajándékhoz lehet jutni. 
Ezért arra is kérjük, hogy aki az elő akcióban önkéntesen részt vesz, vállalja azt, hogy amikor a második rendeléséhez megkapja a választott ajándékát, küldjön nekünk majd egy fotót magáról és egy véleményt ezzel kapcsolatosan, hogy ilyen külön ajándékhoz jutott. 
Mert a Prémium program az hosszútávú és első időkben csak kisebb ajándékok lesznek, nem olyanok, mint ami most az első akcióban van. Gondolom nem kell sokat magyaráznunk, hogy ennek marketing ereje lesz. 

Aki most részt vesz az elő akcióban, azoknak azt javasoljuk, ha nem Budapesten élnek, hogy a szállítási költség csökkentése érdekében álljanak össze páran egy településen/városban és kérjék egy címre. Mert akkor bár a súly növekszik, de a cím az egy lesz és csak egyszer kell fizetni a szállítási díjat. 

A bevezető elő akció itt olvasható és kizárólag önkéntes: 
http://www.kinalata.hu/premium 


A saját Plázát pedig itt tudjátok átvenni. 
http://www.kinalata.hu/regisztracio_sajat 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése