2019. május 16., csütörtök

Kezdjük a szépségápolást a sarkaknál.



  

Nemcsak esztétikai szempontból nyújt  csúnya látványt a sarkakon megvastagodott bőr vagy a berepedezés,de a kórokozók miatt is oda kell figyelni ápolására.

Különösen nagy terhelésnek van kitéve;Kellemetlen következménye van annak,ha lábunk hajlamos az  izzadságra,és rendszeresen rosszul szellőző cipőben járunk.Az ilyen környezetben felszaporodó baktériumok és gombák az elhalt hámsejtekből és a faggyúmirigyek által termelt zsírból táplálkoznak,s ez nagyon kellemetlen bűzt is okozhat.
Mit tanácsol a szakember?;Hordjunk jól szellőző lábbelit,kerüljük a műanyag cipő és zokni viselését.Cseréljünk legalább naponta zoknit,mossunk lábat,és rendszeresen hidratáljuk a bőrt lábápolóval.Fontos a rendszeres bőr-és körömápolás a lábon is.Keressük fel a pedikűröst,aki eltávolítja a kialakult bőrkeményedést,és rendbe teszi a körmöket.
Izzadás ellen botox;Hatékony az izzadásgátló botox injekció a talpakon alkalmazva.Egyszeri kezelés 3-4 hónapig mintegy 90 százalékkal képes csökkenteni az izzadás mértékék.A kezelés biztonságos,és a szúrások okozta enyhe fájdalmat érzéstelenítő krémmel lehet csökkenteni.



Dezodoráló láb- és cipőspray (100 ml)

Az AVON Dezodoráló láb- és cipőspray hatékonyan védi a lábat és a cipőt a kellemetlen szagoktól, frissességet és komfortérzetet nyújt.
JELLEMZŐI:
  • szagtalanító technológia
  • mindennapos használatra alkalmas
HASZNÁLATA:
15-20 cm-ről permetezd lábadra és lábfejedre. Fújd közvetlenül a lábad irányába.
 
CIKKSZÁM: 40543


Bőrlágyító lábradír


Segít puhábbá és simábbá tenni a lábak bőrét, valamint eltávolítani a bőrkeményedéseket.
JELLEMZŐI:
  • természetes habkővel, dióhéjjal és babérolajjal
  • segít puhábbá tenni a bőrt
  • eltávolítja a megkeményedett részeket
HASZNÁLATA:Fürdés után kend lábfejedbe, különös figyelmet fordítva a szárazabb területekre. Hagyd rajta 60 másodpercig, majd masszírozd addig, míg a száraz részek le nem jönnek, aztán öblítsd le. 
CIKKSZÁM: 42572

Hámlasztó lábápoló párnák glikolsavval




Hámlasztó lábápoló párnák durva, száraz bőrre: 10% glikolsavat tartalmaznak, segítenek, hogy babapuhaságú és ápolt legyen a bőröd.
JELLEMZŐI:
  • gyors megoldás a durva, száraz bőrre
  • hűsíti és frissíti a lábat
  • 50 db lábápoló párna
HASZNÁLATA:
Töröld át vele a durva, száraz részeket a lábaidon, majd várj, míg megszárad a bőröd.
CIKKSZÁM: 11163



Forrás: Kiskegyed 2018.Április 17.  27.évfolyam 16.szám(1339)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése