2020. július 20., hétfő

Mindenképpen kerülje el ezt a 3 fényvédő hibát

Mindenképpen kerülje el ezt a 3 fényvédő hibát
Ha süt a nap, a megfelelő krém kötelező. Megvédi a bőrt a napégéstől, a ráncoktól és más tényezőktől - feltéve, hogy helyesen használják őket ...




A fényvédőnek védenie kell a bőrt - de ezt csak akkor teszi meg, ha helyesen használjukiStock

A fényvédő valójában ott van, hogy megvédje bőrünket a veszélyes bőrpírral szemben. De sokan csak akkor gondolják a fontos krémet, amikor már túl késő, vagy nem tudnak sokáig várni, és túl korán belemerülnek a vízbe. Pontosan akkor, amikor a hasznos terméknek nincs hatása, és kitéve a bőrünket az UV-veszélynek kitéve.
A legnagyobb félreértés azt eredményezi, hogy sok napimádó még mindig védőkrém nélkül jár: napvédő krémmel nem kap cserzett!Felfedik a gyönyörű termékhez a gyönyörű barnítást és elfogadják a bőrrák fokozott kockázatát. Tehát olvassa el itt, hogyan lehet barnulni!
A MADAME.de elmagyarázza, melyik három fényvédő hibát kell figyelnie a következő használat során:


Kerülje el ezt a 3 fényvédő hibát

A fényvédő helytelen adagolása

Napvédő krém használatakor a legjobb betartani a szabályt: a több is több! Feldolgozza testének minden hüvelykét, hogy elkerülje a csúnya, piros széleket. Függetlenül attól, hogy spray-krémmel vagy normál naptejjel - hüvelykujjszabályként: legalább egy evőkanál krém az arcra és öt darab a test többi részére - lehetőleg több!

A krém egyszeri felhordása elegendő

A következő tévhit: "A krém egyszeri alkalmazása elegendő az egész napra" minden bizonnyal jó napégést okozott. Igaz, hogy a fényvédő napvédő tényező kiterjeszti az önvédelmi tényezőt - de nem egész napra. Világos színű bőrtípusok esetén, amelyek 10 perces napozású önvédelmet nyújtanak, és napvédő tényezőt alkalmaznak 20, a bőrük védelme várhatóan legfeljebb 200 perc.

Hagyja túl sokáig világítani a fényvédőt

Igen, így van: Mert nemcsak a túl kevés fényvédő károsíthatja bőrünket, hanem akkor is, ha elfelejtjük elmosni azt este. A napkrémekben található UV-szűrő fokozhatja a mitesszer képződését.A legjobb, ha arcát hidratáló tisztító géllel tisztítja meg, hogy eltávolítsa a filmet a bőrről. De ne felejtse el utólagos napiarckezelését .



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése