2017. június 15., csütörtök

Ezt titkolja a nőgyógyászod.


                           Ezt titkolja a nőgyógyászod.




Megöli a gombát és a baktériumokat.
Előbb-utóbb minden nő szembetalálja magát valamilyen kellemetlen nőgyógyászati panasszal:Viszketés,bőrpír,rendellenes folyások,kellemetlen szag...
A baktériumok okozta gyulladás és a gombás fertőzés minden harmadik szülőképes korú nőt érint.A kellemetlen tünetek mellett egészségügyi szempontok miatt is fontos minél előbb megszabadulni tőlük.
Az orvos gyakran ír fel antibiotikumot-ami tényleg elmulasztja a tüneteket,viszont a hüvely normális közegét teljesen felborítja.Így ismét könnyen elkaphatunk egy újabb fertőzést,és ördögi körbe kerülünk.
Vannak olyan házi praktikák,amikkel segíthetünk magunkon,mindenféle mellékhatás nélkül!Három dolgot kell bevetni-a minden háztartásban megtalálható egyszerű hozzávalókkal.
Ecet.
Keverjen 2 evőkanál ecetet 4 csészényi forró vízbe.Ezzel az oldattal törölje át ( kívülről! ) a nemi szervét,mindennap,amíg el nem múlnak a kellemetlen,viszkető tünetek.
Kamillatea.
4 csésze forró vízhez tegyen 2 evőkanál kamillatea-füvet,és hagyja 5-10 percet ázni.Szűrje le,majd ezzel a kamillatea-oldattal öblítse át és tisztálkodjon.Helyreállítja a felborult hüvelyflórát.
Citromlé.
Egy evőkanál citromlevet keverjen el 4 csésze langyos vízben és ezt az oldatot használja zuhanyozás helyett az intim tájakra.

Forrás: Kiskegyed 2017.január 3.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése