2017. augusztus 30., szerda

FÉRFIAS KEZELÉSEK: ÁPOLD PÁROD BŐRÉT!

FÉRFIAS KEZELÉSEK: ÁPOLD PÁROD BŐRÉT!



Szeretnéd kedvesedet meglepni szépségápolási termékekkel? Akkor az ő szempontjai szerint válassz!
A férfiak valamivel szerencsésebbek, ami a bőrt illeti. Nemcsak az arcukon vastagabb a bőr 20 %-kal, hanem az egész testükön, ezért sokkal ellenállóbbak a környezeti hatások ellen, amit tovább fokoz, hogy jóval több zsírt és verejtéket is választanak ki. Mivel a bőr alatti kötőszövet is erősebb, jobban tartja a vizet, ezért a ráncok is később jelennek meg rajtuk, illetve a narancsbőr miatt sem kell aggódniuk. Nem csak az alapadottságok, az életmódjuk is befolyásolja, hogy milyen termékeket használnak rendszeresen. Mivel szinte minden férfi utál vásárolni, ezért a könnyen beszerezhető, nagy kiszerelésű, egyszerűen használható termékeket kedvelik. Ha azt szeretnéd elérni, hogy rendszeresen használja az ajándékodat, és ha kifogy, megvegye magának is a terméket, ne válassz bonyolult, drága, egzotikus meglepetést.
Alapfelszerelés
Az egyetlen napi tevékenység, mely komolyabban igénybe veszi a bőrt, az a borotválkozás. Ha biztosra akarsz menni, akkor e köré tervezd az ajándékod. A borotválkozás előtti arclemosók nemcsak könnyebbé teszik a nyúzást, de segítenek elkerülni a fertőzéseket is. Bár egyetlen férfi sem vallaná be, de a borotválkozás utáni bőrpír idegölő, ezért egy gyógynövényes, nyugtató aftershave-vel biztos belopod magad a szívébe.
A több izzadság, zsír és férfihormonok miatt a testszag állandó probléma, ezért tusfürdőkkel sem nyúlhatsz mellé, de testápolókkal is próbálkozhatsz, melyeket közvetlenül zuhanyzás után használhat.
A szakállas férfiakat szakáll kondicionáló olajjal lepheted meg. A mandulaolajos, rozmaringos, levendulás termékek puhítják a szőrt, fényt adnak neki és igazán kellemes az illatuk.
2 kényes pont, melyekkel sok férfi szeret foglalkozni
1. Az egyik a kezek illetve a körmök ápolása. Ha a te párod is figyelmet fordít az ujjaira, akkor kézkrémet, sőt, körömreszelőt is adhatsz ajándékba.
2. A másik a szemek környéke – ugyanis a férfiak is hiúak és szeretnék eltüntetni nevetőráncaikat – titkon valószínűleg már használja is a te szemránckrémed.
Írta: Mizsei Károly
További cikkek a szerzőtől

Forrás: http://spatrendonline.hu/body-soul/jo-bor/ferfias-kezelesek-apold-parod-boret



https://www.nuskin.com/content/nuskin/hu_HU/products/nuskin/shop_all_products.html

                                                           HU0082240

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése