2017. augusztus 29., kedd

Maszkra fel!



                                Maszkra fel!



Burkolódzunk hetente legalább egyszer kényeztető pakolásba,mert a maszkok extra segítséget nyújtanak a különböző bőrproblémákkal szemben!

1.Probléma:
Finom ráncok
A harmadik X felett bőrünknek már extra segítségre van szüksége,ha szeretnénk lassítani a szarkalábak kialakulását.Ahhoz,hogy bőrünk feszesebb legyen,és eltüntessük a finom ráncokat,érdemes olyan maszkokat bevetni,amelyekben Q10 koenzim,kollagén vagy éppen hyaluronsav .Legalább hetente kétszer érdemes őket bevetni,hogy megfelelően gondoskodhassunk a bőrünkről.

2.Probléma.
Fénylő bőr:
Amennyiben azt vesszük észre,hogy a T-vonalunkon,vagyis a homloknál,orrnál és állnál könnyen kifényesedik a bőrünk,mindenképp olyan pakolást válasszunk,ami segít felszívni a felesleges olajat.Például tökéletesek az agyagos,tengeri algás,kifejezetten zsíros bőrre kifejlesztett változatok,mert felszívják a felesleges faggyút.Arra ügyeljünk,hogy ne szárítsa ki túlzottan a bőrünket,mivel akkor még több olajat kezd el termelni.és még zsírosabbá válik.

3.Probléma.
Száraz területek:
A legtöbben azzal  a problémával küzdenek,hogy nagyon száraz a bőrük.Ne csak a napi hidratálással törődjünk,hanem válassunk olyan maszkokat,amelyek Aloe verát vagy ureát tartalmaznak,mivel ezek a hatóanyagok segítenek összegyűjteni a bőr felső rétegeiben a nedvességet,így intenzíven hidratálnak.De a gazdag állagú,mélyen tápláló kencék is  tökéletesek,mert szinte új életre keltik a bőrt.

4.Probléma:
Eltűnt a ragyogás:
,,Olyan szürke az arcod"-gyakran kapunk ehhez hasonló ,,bókokat"?Akkor itt az ideje olyan maszkot bevetnünk,amelyek segítenek eltüntetni az elhalt hámsejteket,hogy a bőrünk újra ragyoghasson.Például az ásványi anyagokban,aminosavakban gazdag kencék könnyedén felfrissítenek.

5.Probléma:
Kell a kényeztetés!
Egyszerűen arra vágyunk,hogy eldőljünk a kanapén,és egy maszkba burkolva relaxáljunk egy kicsit?Ha van erre lehetőségünk,akkor már adjuk meg a módját,és válasszunk különleges hatóanyagokban bővelkedő krémeket,és hagyjuk magunkat kényeztetni!

Profi tippek.
Egyszerre többet!
Most mégis milyet vegyek?-nem véletlenül teszik fel sokan ezt a kéedést,amikor maszkot vagy pakolást választanak.Hiszen lehet,hogy a T- vonalban zsíros a bőrünk,míg az orcák több nedvességet igényelnének,na és némi kényeztetés sem ártana az arcunk többi részén.Nem véletlen,hogy egyre elterjedtebb a multimasking fogalma,ami azt jelenti,hogy egyszerre többféle maszkot is felvihetünk az arc különböző területeire,hogy más-más hatások érjék.A problémásabb részekre,mint a homlok,áll,orr,kerüljön mélytisztító,az orcákra  a hidratáló a megmaradt részekre energetizáló maszk.

Váltsunk időpontot!
Eddig mindig este tettünk fel egy maszkot,mert akkor jutott rá energiánk?Egyszer-egyszer próbáljuk meg úgy időzíteni,hogy még reggel vigyük fel a kedvenc kencéket,és csak utána vágjunk neki a szokásos nappali arcápolási rutinunknak,és végül a sminkelésnek.A bőrünk garantáltan egész nap ragyog majd!

Jöhet az ecset!
Érdemes kipróbálni,hogy legközelebb speciális ecsettel visszük fel a maszkot,ami szinte bármelyik drogériában kapható.Egyrészt így garantáltan elkerüljük,hogy valamilyen szennyeződés kerüljön a tégelybe,másrészt precízebben tudjuk eldolgozni a kencét,és egyenletesen oszlik el a bőrön.Ez különösen akkor fontos,ha egyszerre több fajtát viszünk fel az arcra.

Forrás: Meglepetés 2016.Szeptember 15.






                                     ( HU0082240 )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése