2018. május 18., péntek

Ciprusolaj.


Képtalálat a következőre: „ciprusolaj”

Ciprusolaj:Az egyetlen olyan szer,amely rövid idő alatt megszabadít a visszértől.
Minden nő utálja lábain a visszereket,seprűvénákat.Nemcsak csúnya,de kellemetlen és  fájdalmas is lehet ez az elváltozás.


Íme egy módszer,amellyel szinte azonnal elmulaszthatók a csúnya visszerek,csupán egyetlen szer kell hozzá.Ez a szer nem más mint a ciprusolaj.Ennek a fenyőfélének az olaja szinte minden bioboltban kapható (illóolaj formájában).Hígítatlanul nem szabad használni,mert túl erős,de kevés olívaolajjal keverve tökéletes.
Így használja:Először le kell radírozni az érintett felületet bőrradírral,lemosni vízzel,utána 5 csepp ciprusolaj és kevés olívaolaj keverékével átmasszírozni a seprűvénás,visszeres részt.Ezt naponta meg kell ismételni.Hamarosan fantasztikus változást észlel majd:a visszerek visszahúzódnak,a seprűvénák eltűnnek.
Plusz tipp:Ha a leírt módszert almaecetes lemosással váltogatja,még hamarabb megszűnik e kellemetlen egészségügyi probléma.A kezelés lényege,hogy a kialakult visszerekben meg kell erősíteni a vérkeringést,hogy normális legyen újra a véráramlása.

Forrás: Kiskegyed 2017.Június 27.  26. évfolyam 26.szám (1298)








A gyötrő fejfájást megszünteti,az ízületi kínokat csökkenti ez a növény.
Garantáltan könnyű álmot ígér,ha a párnája alá tesz belőle.
Mostanában nyílnak a gyönyörű és illatos levendulamezők.Hamarosan szinte minden utcasarkon kínálni fogják a levendulát.Vegyen bátran akár több csokrot is!A fris virág illata a hálószobából nyugodt fészket varázsol.
Így szárítsa a levendulát:Tegye a frissen szedett növényt 10-14 napra szellős világos helyre,és ez idő alatt gyakran mozgassa át a növényeket.A megszáradt virágokat tegye pici vászonzsákokba!Egész télre garantált a nyugodt,pihentető alvás.


A levendulatea testi-lelki frissességet hoz,feszültségoldó,ezért a fejfájás ellen is hat,nyugtató hatású.
Belsőleg:fertőtleníti a beleket,szélhajtó hatású is.
Külsőleg:az izom-és ízületi fájdalmak ellen is remek.Olaja a fürdővízbe cseppentve relaxáló,lazító hatású.A zsíros,korpás hajat,ha levendulateával átmossa-gyors javulást érhet el.

Forrás:Kiskegyed 2017.Június 27.  26.Évfolyam 26.szám (1298)




Nem mindig kell mindjárt gyógyszerért nyúlni,ha valamilyen kórság gyötri az embert.
A gyógyulás-gyógyítás házilagos módszereit gyűjtöttük össze,amelyeket természetgyógyászok (de sokszor szakorvosok is )ajánlanak a különféle bajokra.Hiszen ma már az európai orvoslás szakemberei is adnak egy esélyt a természetes gyógymódoknak.
Begörcsöl a láb-speciális torna.
Keringési probléma és magnézium hiány miatt egyaránt bekövetkezhet.Egy nagyon egyszerű tornagyakorlattal próbálja meg orvosolni.
Üljön le,majd hajoljon le és húzza teljes erejével erővel felfelé és kifelé a nagylábujját 15 másodpercig.Ezután álljon fel.Ha nem múlt el a görcs,ismételje a gyakorlatot.Igyon meg egy pohár vizet,és majszoljon el egy banánt,amely magnéziumban és káliumban gazdag.A magnézium ellazítja az izmokat,a kálium segíti az izomműködést.
Felpuffadt a hasa-több rost kell.
Nőknél gyakori a menstruáció előtti napokban a felfúvódás.Megelőzése érdekében ezekben a napokban növelni kell a rostbevitelt,mert az javítja a bélműködést.Kávét és alkoholt ne igyon,mert az vizet von el a szervezetből és lassítja a bélműködést.A rendszeres evés is segíthet,mert stabilizálja a vércukorszintet.
Felfúvódás ,gyomorégés-egy kis masszázs.
Bélgázosodás,puffadás esetén érdemes enyhe masszázzsal kezelni a has jobb oldalának alsó részét.Ha a gázok eltávoznak,második nap kevesebbet eszik (könnyű reggeli és könnyű vacsora az egyszerű ebéd mellett ),bizonyítottan javul a memóriája.Megállapították,hogy 30 százalék kalóriacsökkentés kifejezetten memóriajavító hatású.Az Omega-3 zsírsavban gazdag hal heti háromszor fogyasztva szintén támogatja a memóriát.
Alvási nehézségek-melege van?
Sokan azért ébrednek fel éjszaka,mert túlságosan melegük van a vastag takaró alatt.Érdemes inkább több vékony takarót rendszeresíteni a hálóba,és mindig annyit magunkra húzni amennyi alatt éppen kellemesen érezzük magunkat.
Tyúkszem-inkább megelőzni!
Nagyon nehezen múlik el.Inkább kivédeni lehet a megfelelő cipő kiválasztásával.Többféle tyúkszemellenes készítmény közül lehet választani a patikákban,nem muszáj a kisollóval szerencsétlenkedni.

Forrás: Kiskegyed 2017.Június 27.  26.Évfolyam 26.szám (1298 )


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése